За наше Куманово

Сподели со своите пријатели

Актуелниот градоначалник на општина Куманово и идејниот творец на граѓанската иницијатива „За наше Куманово“ Максим Димитриевски потенцираше дека кога и да се случат следните парламентарни избори ова здружение ќе издвојува убедлива победа. Loading… „Кога и да се изборите, иницијативата „За наше Куманово“ дотогаш ќе се трансформира во државна иницијатива, далиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Носителот на листа од последните локални избори на граѓанското здружение „За наше Куманово” и актуелен градоначалник Максим Димитриевски вчеравечер присуствуваше на отворањето на канцеларија на граѓанското здружение во Куманово, здружение кое има за цел да работи од граѓаните за граѓаните и во следните три години да испорача што поголем бројПрочитај повеќе