„За наше Куманово“ со еко акција во населба Карпош

Сподели со своите пријатели

Членовите на Здружението „За наше Куманово” денеска одржаа еко акција на локалитетот „Сателит“, на влезот во населбата Карпош.

Loading...

 

 

Еколошката акција, во која се вклучи и кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски, како што велат од здружението, има цел да ја подигне еколошката свест на граѓаните.

 

 

Loading...

– Акцијата става акцент на тоа колку е важно да се грижиме за животната средина и да ја направиме поубаво место за живеење, велат од „За наше Куманово“.

 

Никола Ивановски