Жените и младите од „За наше Куманово“ ја пошумуваа Студена вода (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Членовите на Клубот на жени и Клубот на млади при здружението „За наше Куманово“ викендов организираа акција за пошумување.

Loading...

 

 

На локалитетот Студена вода во Куманово беа засадени повеќе садници од различен тип, а како што информираат од здружението, со цел разеленување на овој дел од градот.

 

 

Loading...

– Се одржа акција за пошумување на локалитетот „Студена Вода”  во организација на Здружение „За Наше Куманово”, Клубот на жени и Клубот на млади, со цел раззеленување на овој предел и подигнување на свеста за значењето на екологијата, како и чиста и здрава животна средина, инфорираат од здружението.

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

Никола Ивановски