Редакција:

[email protected]
[email protected]

Loading...

Уредник:

Никола Ивановски

дипломиран новинар и менаџер за односи со јавност

Забавна редакција:

Марија Станковска

Маркетинг:

[email protected]

Техничка поддршка:

Далибор Шојиќ

Основано од:

Кумановски Муабети ДООЕЛ Куманово

Loading...

 

 

Надворешните линкови преку маркетинг платформите MGID  се одговорност на самиот огласувач, и порталот Кумановски Муабети не сноси никаква одговорност за пласираните информации.

Leave a Reply