МАРКЕТИНГ ПОНУДА НА ПОРТАЛОТ КУМАНОВСКИ МУАБЕТИ

 

Loading...

Опција 1: CPM модел

Опција 2: Месечен модел

Платено политичко рекламирање – Избори 2020

 

Надворешните линкови преку маркетинг платформите MGID i AdNow се одговорност на самиот огласувач, и порталот Кумановски Муабети не сноси никаква одговорност за пласираните информации.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *