Редакција:

urednik.muabeti@gmail.com
contact@kumanovskimuabeti.mk

Loading...

Уредник:

Никола Ивановски

дипломиран новинар и менаџер за односи со јавност
тел: 075-359-137

Забавна редакција:

Младен Филиповски – дипломиран  новинар

Маркетинг:

marketing@kumanovskimuabeti.mk

Техничка поддршка:

Далибор Шојиќ

Основано од:

Кумановски Муабети ДООЕЛ Куманово

 

Loading...

Надворешните линкови преку маркетинг платформите MGID i AdNow се одговорност на самиот огласувач, и порталот Кумановски Муабети не сноси никаква одговорност за пласираните информации.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *