За наше Куманово (Page 2)

Сподели со своите пријатели

Носителот на листа од последните локални избори на граѓанското здружение „За наше Куманово” и актуелен градоначалник Максим Димитриевски вчеравечер присуствуваше на отворањето на канцеларија на граѓанското здружение во Куманово, здружение кое има за цел да работи од граѓаните за граѓаните и во следните три години да испорача што поголем бројПрочитај повеќе