„За наше Куманово” со еко-акција на „Менкова колиба” (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Членовите на здружението „За наше Куманово“ денеска организираа еколошка акција за чистење на локацијата Менкова колиба.

Loading...

 

 

– Водени од мотото „Природата е наш дом, да ја заштитиме”, членовите на здружението „За наше Куманово” денеска организираа еколошка акција на локацијата „Менкова колиба”, информираат од здружението.

 

 

Loading...

Целта на акцијата, како што пјаснуваат, е подигање на еколошката свест за зачувување на животната средина.

 

 

Меѓу учесниците, имаше и повеќе млади луѓе кои испратија јасна порака дека ќе се грижат за животната средина, стои во соопштението.

Никола Ивановски