Занимливости

Сподели со своите пријатели

Овен Loading… Овој ден минува без притисок на деловен план, што за многумина од вас би требало да биде изненадување кое долго време го посакувате. Денес можете да се опуштите и да одвоите време за себе. Следните денови ќе ви бидат закажани за романтични изненадувања, а време е да покажетеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Германец пронашол дупка во законот, поради која признавал деца, по што нивните мајки ќе добиваат дозвола за престој и социјална помош. Loading… Досега признал дури 24 деца. Бидејќи Џонатан е Германец, децата што ги признал, нивните мајки и другите роднини – автоматски имаат право да останат во Германија. Засега имаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Овен Loading… Работа: Овенот на првиот ден од март дојдете на работа расположени за работа и полни со енергија за нови потфати. Имате и некои нови идеи што треба да ги имате на ум. Љубов: Обидете се да избегнете поголеми недоразбирања во комуникацијата со саканата личност. Не бидете крути иПрочитај повеќе

Loading...

Сподели со своите пријатели

Овен Loading… Обрнете внимание на потиснатите емоции кои повторно се појавуваат денес, токму кога мислевте дека сте ги заборавиле. Оние кои неодамна се соочиле со загуба конечно можат да здивнат. Овој ден посветете си го исклучиво на себе, а една драга личност ви подготвува изненадување.   Бик Денес од васПрочитај повеќе

Што значи ако ја сонуваш саканата личност

Сподели со своите пријатели

Што значи ако ја сонуваш саканата личност? Сонувањето на саканата личност е вообичаен феномен. Овие соништа може да се толкуваат на различни начини. Loading… Важно е да се потсетите на ситуацијата во која сте ја сонувале вашата сакана личност. Но, и на другите детали што сте ги виделе во сонот.Прочитај повеќе

Што значи ако скршиш чаша

Сподели со своите пријатели

Што значи ако скршиш чаша? Па, скршените садови сугерираат многу работи. Loading… Многумина тврдат дека не се суеверни, но кога ќе дојде моментот да се чукне во дрво или да се заобиколи скала, повеќето го прават тоа речиси несвесно. И тоа е и еден вид суеверие. Сепак, дури и воопштоПрочитај повеќе

Loading...
Што значи ако те чеша лева рака

Сподели со своите пријатели

Што значи ако те чеша лева рака? Веројатно секогаш се прашувате за значењето, кога и да почувствувате чешање во десната дланка. Loading… Колку пати ви се случило левата дланка да ве зачеша и веднаш да се прашање од каде тоа ќе пристигнат пари? Дали некогаш сте ги поврзале овие дваПрочитај повеќе

Што значи ако сонуваш змија

Сподели со своите пријатели

Што значи ако сонуваш змија? Веројатно сте сонувале змија некогаш и сте си го поставиле ова прашање. Loading… Како еден од најстарите митолошки симболи во културите, змиите можат да предизвикаат бројни негативни асоцијации. Бидејќи змиите редовно ја отфрлаат кожата, многу култури ги поврзуваат влекачите со промени, раст и повторно раѓање.Прочитај повеќе

Што значи ако ти игра окото

Сподели со своите пријатели

Што значи ако ти игра окото? Ова веројатно ви се случило и сигурно сте си го поставиле прашањето. Loading… Одговорот е дека точните причини за овој феномен не се прецизно познати. Но, се верува дека „играњето на очите“ е поврзано со дефект во одредени нервни области лоцирани во основата наПрочитај повеќе

Loading...
Што значи да сонуваш мртов човек

Сподели со своите пријатели

Што значи да сонуваш мртов човек? Ова е прашањето што сигурно сте си го поставиле ако некогаш сте сонувале за личност која повеќе не е на овој свет. Loading… Бидејќи соништата за починати лица се доста чести, веруваме дека сте си го поставиле прашањето. Постојат многу толкувања за ваков сон,Прочитај повеќе