Водовод Куманово (Page 5)

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово денеска ќе бидат без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини ќе има кај корисниците од улицата „425“ во населбата Иго Тричковиќ, „Никола Вапцаров“ бр.1, „11 Октомври“, „Љубе Гачев“, „Биљановска“ бр. 2а иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Три локации во Куманово денеска се привремено без вода, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Loading… Прекини има во месноста Гладно поле поради приклучок на водоводна мрежа, а од иста причина без вода се и корисниците од улицата 315 бр. 1 во населбата Ајдучка чешма. Поради дефект наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска се без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без водоснабдување се корисниците од улицата „Васа Пелагич“ бр.37, населбата Бедиње, улицата „Тоде Мендол“ – „Правда Спасовска“ и улицата „425“ во населбата Иго Тричковиќ.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куамново денеска се привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „Братство Единство“, „Трајко Јовановски“ бр.57, улицата „315“ бр.2 во Ајдучка чешма, „120“ бр.8 во населбата Карпош, „Киро Фетак“ бр.4Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Пет локации во Куманово денеска ќе бидат без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи без вода денеска ќе бидат корисниците од улицата „Трајко Јовановски“ (сектор Шумско) и бр. 89, улица. „Дрвар“,  „Доне Божинов“ (мост на река Кумановка)Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово денеска ќе бидат привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за уравување со кризи, станува збор за улиците „120“ во населбата Карпош, „Ѓорче Петров“ бб (сектор Гладно поле), улицата „Васил Драгомански“ бр. 40 и населбата Средорек.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Повеќе локации во Куманово денеска привремено ќе останат без вода поради дефекти или интервенции во водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците: „Никола Тесла“ бр. 53, улица „202“ во населбата Карпош, „Ѓ.П.Стари“, „Стефан Филиповиќ“, „Борис Кидрич“, улица „413“ бр. 21Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Јавното претпријатие „Водовод“ од Куманово во страв ја исчекува новата сметка за струја која според првичните проценки ќе биде меѓу 12 и 13 милиони денари или околу 200.000 евра. Loading… Ова денеска го истакна директорот на „Водовод“ Оливер Стојмановски на седницата на Советот на Општина Куманово. – Имаме уште петПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Повеќе локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти или интервенции во водоводната мрежа, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Loading… Станува збор за улиците „„Никола Тесла“ бр. 52, „АСНОМ“ бр. 11, „Прохор Пчински“ бр. 6, „Франц Розман“, „Карадачки Одреди“, село Черкези и улицата „14“ бр.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска ќе бидат привремено без вода поради дефекти на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини во снабдувањето ќе има кај месноста Палестина во населбата Долно Којнаре, улицата „Никола Тесла“ бр. 52, „Иво Лола Рибар“, а дефект има иПрочитај повеќе