Без вода овие локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Без вода денеска привремено ќе бидат неколку локации во Куманово поради дефекти или интервенции ан водоводната мрежа.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини во снабдувањето ќе има на улицата „Видое Смилевски Бато “ број 1, населбата Средорек, улицата „Тоде Думба“, како и улиците „141“ и „120“ (со околните улици) во населбата Карпош.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски