Без вода повеќе локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Повеќе локации во Куманово денеска ќе бидат без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода денеска ќе бидат кориснциите од улиците „1“ и „100“ во населбата Карпош, Прочистителната станица за отпадни води – дефект на ПП Хидрантска мрежа, улицата „Јоско Илиевски“, населбата Вера Которка и улицата „523“ бр. 117 во населбата Ајдучка чешма.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски


ПРОЧИТАЈТЕ И:  Какво време ќе имаме овој викенд во Куманово?