Водовод Куманово (Page 6)

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово денеска ќе бидат привремено без вода поради дефекти или интервенции на мрежата. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „112 во населбата Карпош, „Трајко Јовановски“ бр. 55, „6 Април“, „Драгојло Диндиќ“ и „Ѓорче Петров“.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Јавното претпријатие „Водовод“ кое со вода го снабдува градот Куманово од вчера нема струја во дел од виталните објекти за нормално функционирање. Loading… Денеска преку соопштение до јавноста, велат дека нема зголемена потрошувачка на вода, туку дека цената на струјата е зголемена за 500% со што не можат да постигнатПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Без вода денеска привремено во Куманово се три локации поради дефекти на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, денеска без вода ќе бидат корисниците од улиците „11 Ноември (Бедиње), „Магдалена Антева“ бр. 26 и „Никола Тесла“ бр. 116. Екипите на ЈП „Водовод“ сеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти на мрежата. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини во водоснабдувањето денеска ќе имаат корисниците од улиците „400“ бр. 36 во населбата Иго Тричковиќ, „Вук Караџиќ“ бр. 21, „Мавровска“, „Ѓорче Петров“ и „Драгојло Диндиќ“.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Повеќе локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти или интервенции на мрежата, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Loading… Во текот на денот без вода ќе бидат дел од корисниците на улиците „Војо Карастојанов“, „Тоде Мендол“, „Б.И.Гуне“, „422“ бр. 3 во населбата Иго Тричковиќ, „ТрајкоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Повеќе локации во Куманово денеска привремено ќе останат без вода поради дефекти на мрежата. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода денеска ќе бидат корисниците од улицата „Војо Карастојанов“ бр. 5. м.в. Стари лозја, ул. „Лесковачка“ бр. 2,  населбата Средорек, ул. „422“ во населбатаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска привремено ќе бидат без вода поради дефекти на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „Доне Божинов“ бр. 24а, улицата „22“, бр. 13 во населбата Карпош, крак од улица Гоце ДелчевПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Осум локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода ќе бидат корисниците од улицата „Веселин Маслеша“, м.в. Стари лозја, ул. „Лесковачка“ бр. 4, „Драгојло Диндиќ“ бр. 33, ул. „17“ бр. 3 воПрочитај повеќе