Водовод Куманово

Сподели со своите пријатели

Без вода денеска во Куманово ќе бидат неколку локации поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини ќе има во населбата Јане Сандански, улицата „Народна Револуција“ бр. 93, улица „Бошко Буха“ бр. 9 и населбата Долно Којнаре. Екипите наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово денеска привремено ќе останат без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини во водоснабдувањето денеска ќе има кај корисниците од населбата Средорек, улицата „Драгојло Диндиќ“, населбата  Долно Којнаре (сектор Сточен пазар), улицата „БранкоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово привремено денеска ќе бидат без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини денеска ќе има кај корисниците од улиците „Бошко Буха“ и „Милан Зечар“, улицата „Лесковачка“, улица „Ѓорче Петров“ бр. 73, како иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини денеска ќе има кај корисниците од улиците „Благој Илиев Гуне“, односно крстосница со улицата „Тоде Мендол“, улицата Иво Лола Рибар, како иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Пет локации во Куманово денеска ќе бидат привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „ЈНА“ бр. 92, „Светозар Марковиќ“, „Лесковачка“, м.в. Стари лозја и крстосницата меѓу булеварот „3 МУБ“ и улицата „ДраганПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини денеска има кај корисниците од улиците „Борис Кидрич“ бр. 66, „Никола Тесла“, „Јоско Илиевски“, „Никола Карев“ и улица „Првапетолетка“, како и улицатаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, денеска без вода се корисниците од улиците „Благој Думановски“, „Роза Луксембург“ и „Никола Вапцаров“. Во меѓувреме во населбата  Средорек се врши  испитување на водоводна мрежаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово денеска се без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода денеска привремено ќе останат корисниците од улиците „Никшиќка“ бр. 3/2, „Х.Т. Карпош“ бр. 55 и улицата „6“ во населбата Јане Сандански. ВоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Без вода денеска во Куманово привремено ќе бидат четири локации оради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини ќе има кај корисниците од улиците „Ѓуро Ѓаковиќ“ и „Доктор Рибар“ (сектор ординација Нухи), „Јоско Илиевски“, населбата Средорек и м.в. СтариПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти на водоводната мрежа, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Loading… Без вода ќе останат жителите од улицата „Босанска“, населбата Средорек, м.в. Стари лозја, како и дел од булеварот „Октомвриска револуција“ (сектор Стаклопан). Екипите на ЈП „Водовод“ сеПрочитај повеќе