Водовод Куманово (Page 2)

Сподели со своите пријатели

Неколку улици во Куманово денеска ќе останат привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини денеска ќе има на улиците „Тоде Думба“, „Тодор Велков“, „Божидар Мицковиќ“, „Козјачка“ (сектор Варта). Прекини ќе има и во населбата ЖелезничкаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Повеќе локации во Куманово денеска привремено ќе бидат без вода поради дефекти и интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи прекини ќе има кај кориснциите од улиците „Иво Лола Рибар“ бр. 63, „Боро Прцан“ бр. 19, населбата Средорек и улица „Огњен Прица“.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Повеќе локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, има дефект на главен челичен доводен цевковод Ф508 од селото Липково до филтер станицата. Прекини во водоснабдувањето има кај корисниците од улиците: „АВНОЈ“,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово се привремено без вода поради дефекти или интервенции на дистрибутивната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини со водоснабдување има кај корисниците од улиците „Тоде Думба“, „Вера Которка“, „Трајко Јовановски“, како и улицата „326“ во населбата Ајдучка чешма. Паралелно соПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Без вода денеска во Куманово ќе бидат неколку локации поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини ќе има во населбата Јане Сандански, улицата „Народна Револуција“ бр. 93, улица „Бошко Буха“ бр. 9 и населбата Долно Којнаре. Екипите наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово денеска привремено ќе останат без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини во водоснабдувањето денеска ќе има кај корисниците од населбата Средорек, улицата „Драгојло Диндиќ“, населбата  Долно Којнаре (сектор Сточен пазар), улицата „БранкоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово привремено денеска ќе бидат без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини денеска ќе има кај корисниците од улиците „Бошко Буха“ и „Милан Зечар“, улицата „Лесковачка“, улица „Ѓорче Петров“ бр. 73, како иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини денеска ќе има кај корисниците од улиците „Благој Илиев Гуне“, односно крстосница со улицата „Тоде Мендол“, улицата Иво Лола Рибар, како иПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Пет локации во Куманово денеска ќе бидат привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, станува збор за улиците „ЈНА“ бр. 92, „Светозар Марковиќ“, „Лесковачка“, м.в. Стари лозја и крстосницата меѓу булеварот „3 МУБ“ и улицата „ДраганПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти или интервенции на водоводната мрежа. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини денеска има кај корисниците од улиците „Борис Кидрич“ бр. 66, „Никола Тесла“, „Јоско Илиевски“, „Никола Карев“ и улица „Првапетолетка“, како и улицатаПрочитај повеќе