Без вода неколку локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Неколку локации во Куманово денеска ќе бидат привремено без вода поради дефекти или интервенции на мрежата.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода денеска ќе бидат корисниците од улиците „112 во населбата Карпош, „Трајко Јовановски“ бр. 55, „6 Април“, „Драгојло Диндиќ“ и „Ѓорче Петров“.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски