Без вода овие локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Без вода во Куманово денеска привремено ќе бидат три локации, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Loading...

Поради дефекти на водоводната мрежа, без снабдување со вода привремено се жителите на улицата „Никола Тесл“ и селото Черкези.

Екипите се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Во меѓувреме се врши и сервисирање и чистење на фонтаната „Батко Ѓорѓија“, како и детектирање на дефекти на главен доводен вод Ф508.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Алексеј и Анастасија од Куманово јуниорски шампиони во тенис

Никола Ивановски