Елизабета Втора

Сподели со своите пријатели

По серијата откажувања поради здравствени проблеми, кралицата Елизабета Втора ја очекуваат во вторник на нејзиното прво големо јавно излегување по неколку месеци, на религиозна церемонија во чест на нејзиниот покоен сопруг принцот Филип. Loading… Кралицата, која во април ќе го прослави својот 96-ти роденден, е на програмата на церемонијата штоПрочитај повеќе