Сеир (Page 3)

Сподели со своите пријатели

К’т сам чула кога спремав за директорку на библиотеку, ќе се превргнеше! Ако е потребно да се најде синоним за глагол „превргне“, тој би сигурно било „пресвисне“, како што сигурно се осеќав библиотекари док чекав да се донесе големата одлука. Ед’н оглас, мал како Шенген, ми дојде на памет: потребнаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Крадење у супер маркети е кривично дело у сваку државу. Али овија двоица делуеф профи у туј област. На снимку се гледа како они крадев кубасице, али не гледав касиерка и он’ј од обезбедување. Loading… Требаше да биде трик, па на шалу на смешку им гу изнесесва кубасицу око неПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

„За влакно…“ Овакој би могало да се опише снимка што гу леди сваку жилу на тело. Loading… Судар на два брода у град Манаус, куде само ед’н рефлекс на човека му спаси живу главу.

Loading...

Сподели со своите пријатели

Мој се драги Енглез прави. Вика немаја да ме води на плоштад за патронат на град, боље било да смо ги слушале Бет Харт и Бонамасу, ч’к у Амстердам! А, ја сам само нежна жена. Не можу да истрпу тахикардије на так’в добар блуз, да пушу сушени лалиња и даПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Временска прогноза кој преживеја ичера, нае*аја гу е д’нска, али освен за људи УВ зраци су штетни и за авта. Очигледно затој е’дн Црногорац дошја до генијално решење како да га заштити своега миленика на четири тркала. Loading… Он га покрија с’с ќебе, не за да не му е ладно,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Помаранџаста фаза на Куманово у август. Година е 2019-та, од онија исти к’т се нервирамо колко се пуца по Швајцарски свадбе, од онија бе, знаете, к’т ечи Даштев Рид од Цигански разглас, к’т не може да се најде молер и к’т немамо такат ни лубеницу да исечемо сас финту одПрочитај повеќе

Loading...

Сподели со своите пријатели

На интернет се појави снимка од дечка куде виси на ограду на едну терасу у Будву, и како прави Балканци одма сви претпостављав дека е шваљер кој бија прекинат у најубаво. Според коментари сви су убедени дека виси затој што муж на његову „пријатељку“ се вратија порано дома. Loading… фото:Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Атину гу погоди земјотрес од 5,1 степена, а све тој жители на грчку метрополу ги наврати у не толко далечну 1999 годину к’д проживеле малко посилан земјотрес. Меѓутим, да се вратимо на тој како да се заштитите од тавку појаву? Loading… Еве една тетка има креативно решение, можете да ставитеПрочитај повеќе

Loading...