Мамо донеси га питона у базен да се бањамо (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е снимка само од још едн много типичан д’н проведен на наш домашан базен. Ми имамо питонче од неколко метра и заедно за шљапкамо у воду. Школски ми викав дека ќе ме г’лтне целу, ама ја знам дека они се зезав.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.