свадба

Сподели со своите пријатели

Кога се организира свадба треба да се размислува на многу ситници, од боите на масите и столовите, украсите на масите и во ходникот, до типот на тортата и распоредот на седиштата… Сета оваа свадба може да се претвори во еден од најстресните денови во животот. Loading… Освен тоа, младенците секогашПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Керолин Кирк Гришон не сакала големо венчавање ниту пак старосватици. Не сакала ниту да оди во црква, ниту да троши пари на скапа свадба. Сакала нејзиниот посебен ден да биде во природа, па затоа одлучила да се омажи во шелтер за животни SPCA во Северна Невада. – Започна како шега,Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Млад брачен пар организирал интимна венчавка во Бенони, град во Јужна Африка, а никој не можел да се посомнева дека веста за нивната свадба ќе стигне до светски медиуми. Имено, се одело според добро осмислениот план, а младенците уживале се додека одеднаш не се појавила љубовницата на младоженецот. Открила декаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Токму во моментот кога една невеста од Бразил во придружба на својот татко дошла до олтарот од звучникот застенкала жена среде љубовен чин. Младоженецот не можел да верува што слуша, но сите сватови бргу тоа го свртеле на шега. Невестата и младоженецот прв пат заиграа на свадба, па започна тепачкаПрочитај повеќе