Елизабет Борн

Сподели со своите пријатели

Енергетската криза предизвикана од руската војна во Украина може да доведе до двочасовно прекинување на струјата за француските домаќинства во најлошото сценарио оваа зима, предупреди француската премиерка. Loading… Елизабет Борн рече дека проблемот е делумно предизвикан од последиците од војната, но и од планираното затворање на околу половина од францускитеПрочитај повеќе