Виктор Бут

Сподели со своите пријатели

Русија сака да се врати затворениот трговец со оружје Виктор Бут (55) и преговара за размена на затвореници со САД во која тој би можел да биде разменет за Американци во руските затвори, вклучувајќи ја и кошаркарската ѕвезда Бритни Гринер. Loading… Наречен „трговец на смртта“ и „пробивач на санкции“ порадиПрочитај повеќе