село Тромеѓа

Сподели со своите пријатели

Почна тампонирање во кумановското село Тромеѓа, соопштија денеска надлежните од одделението за комунални дејности од општина Куманово. Loading… Тампонирањето е дел од годишната програма за санација на улици во општината.     – Ќе се тампонираат неколку улици во ова населено место. Претходно заврши тампонирањето во неколку приградски населби иПрочитај повеќе