Румен Радев

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Бугарија Румен Радев изјави дека Бугарија како најголем извозник на електрична енергија во регионот е подготвена да го зголеми извозот во Македонија. Loading… Тие се подготвени за тоа во согласност со правилата на европскиот енергетски пазар и бугарското законодавство, почитувајќи ги интересите на бугарските граѓани и компании, јавуваПрочитај повеќе