Марио Арангеловски

Сподели со своите пријатели

Фондацијата за култура и спорт при Општина Куманово организира новогодишна културно уметничка програма за сите генерации. Loading… Настаните кои ќе се одржат во просториите на Занаетчискиот дом се бесплатни. Годинава, исто како и претходните нема да има новогодишни концерти на плоштадот, но надлежните од фондацијата се оптимисти дека со културнатаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Фондацијата за култура и спорт вечерва, во Занаетчискиот дом организира духовна академија во чест на Свети Климетн Охридски, информираа денеска од Фоднацијата. Loading… -Вечерва со почеток во 19:00 часот во просториите на Занаетчиски дом – Куманово, во организација на Фондација за култура и спорт, а под покровителство на градоначалникот иПрочитај повеќе