„Изгубениот принц“ споделува фотографии за да го докаже своето кралско потекло: Тој сака да ги запознае своите биолошки родители

Сподели со своите пријатели

Австралиецот, кој со години тврди дека е син на принцот Чарлс и неговата сопруга Камила, сподели нова фотографија за да го докаже тоа. Човекот, исто така, им се обрати на властите со својата претпоставка, но не успеа да го докаже тоа три пати.

Loading...

Австралиецот Симон Доранте-Деј е роден во април 1966 година, а набргу по неговото раѓање го посвоило семејство со контакти во Бакингемската палата. Човекот тврди дека е син на принцот Чарлс и Камила Паркер-Боулс. Тој е толку убеден во своето потекло што направи Facebook профил на кој споделува вести за неговите напори да се поврзе повторно со неговите биолошки родители.

 

 

Glad you all enjoyed the quick quiz …lol…. I was talking to Coleen about her story and comparing notes! Wow 😲 Can’t…

Posted by Simon Charles Dorante-Day on Thursday, February 13, 2020

 

Бабата работела за кралицата

„Баба ми работеше за кралицата и постојано ми кажуваше отворено дека сум син на Камила и Чарлс“, рече Доранте-Деј, кој исто така се нарекува себеси „принцот Симон“. Австралиецот три пати се обидел законски да докаже дека е потомок на кралското семејство, но досега не успеал. Затоа, тој одлучи да се обрати до Врховниот суд на Австралија.

Фотографијата од фановите уште повеќе го убеди

Loading...

Како дел од докажувањето на своето тврдење, тој неодамна сподели фотографија од навивач што треба да го потврди неговото тврдење. На изменетата фотографија, неговиот син Лиам е во слична позиција како кралицата Елизабета Втора. во една од постарите снимки. Според Симон, сличноста помеѓу Лиам и кралицата е толку очигледна што ја поддржува теоријата дека Симон е син на Чарлс и Камила.

“Кога првпат го видовме, бевме потполно достигнати. Елив (сопругата на Симон) и јас секогаш чувствував дека нашите деца личат на членови на кралското семејство, но ова ни ги отвори очите. Еден од обожавателите е дека тој направи споредба, ми ја испрати и останав без зборови “, ги опиша своите чувства Симон кога првпат ја виде фотографијата.

 

 

Dr. Elvianna pointed out the similarity with Grandad’s Chin on this photo she came across the other day – so I put these…

Posted by Simon Charles Dorante-Day on Thursday, May 7, 2020

 

Тој ќе се бори понатаму

Сајмон има повеќе од 9000 следбеници на својата фан-страница и многумина го поддржуваат на неговиот пат кон вистината. Ова не е прв пат некој да му каже на Симон дека изгледа како Камила, нејзиниот брат или принцот Филип, кој неодамна почина. Симон и неговото семејство не планираат да се откажат и сакаат да продолжат да се борат за да покажат каде е вистината.

Што мислите, дали Симон навистина може да биде потомок на Чарлс и Камила?

Loading...

 

 

One of the followers in the page spent a fair amount of time today contrasting and comparing some Images 😲 Wow…

Posted by Simon Charles Dorante-Day on Tuesday, April 20, 2021


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *