Коронавирус (Page 427)

Сподели со своите пријатели

Епидемијата на коронавирус се шири со неверојатна брзина. Loading… Додека епидемиолозите предупредуваат дека нема причина за паника и страв, научниците се обидуваат да ја разоткријат тајната од каде потекнува оваа мистериозна болест кај луѓето. Епицентарот на заразата е во Вухан, град во централна Кина каде жителите често уживаат во егзотичниПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Стотина Македонци моментално престојуваат во Кина, но сите се надвор од рестриктивните зони и никој од нив не е заразен со коронавирусот, велат од Министерството за надворени работи. Loading… -Согласно информациите добиени од нашето ДКП во НР Кина, Министерството за надворешни работи информира дека до овој момент во нашето ДКППрочитај повеќе