Влатко Тодоровски

Сподели со своите пријатели

Дваесет и едногодишниот Влатко Тодоровски го фати светиот крст денеска во кумановското село Тромеѓа. Loading… Мештаните на оваа населено место денеска се собраа на осветување на вода на комплексот „Александрија“ по повод празникот Богојавление (Водици) при што Тодоровски беше најсреќниот верник кој прв дојде до светиот крст.     КакоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Дваесетгодишниот Влатко Тодоровски го фати светиот крст денеска во кумановското село Тромеѓа. Loading… Мештаните на оваа населено место денеска на приватен имот се собраа на осветување на вода по повод празникот Богојавление (Водици) при што Тодоровски беше најсреќниот верник кој прв дојде до светиот крст.     Како што велиПрочитај повеќе