Вистина за Македонија

Сподели со своите пријатели

На неполн месец од четиригодишнината од смртта на Мартин Нешковски, момче кое трагично загина на прослава од победата на ВМРО ДПМНЕ по изборите во 2011, претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денес од партиските простории во Скопје емитуваше нова, 29 ”бомба”, на која беа презентирани прислушкувани разговори за наводно прикривање наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Како што информира Центарот за комуникации, лидерот на СДСМ Зоран Заев, денес ќе одржи нова прес конференција на која ќе презентира нов сет од прислушкувани разговори. Loading… Прес конференцијата ќе започне во 14 часот со директен пренос на официјалната веб страна на СДСМ.Прочитај повеќе