Танзанија

Сподели со своите пријатели

Немес Тарим од Танзанија се приклучил на платеничката група Вагнер во октомври и отишол на украинскиот фронт, и покрај молбите на неговото семејство да не го прави тоа. Loading… Но, 33-годишниот имал голем поттик да се пријави. Семејството вели дека Таримо бил во Москва, каде студирал на рускиот Технолошки универзитет,Прочитај повеќе