Село Табановце

Сподели со своите пријатели

Жителите на кумановските села Романовце и Табановце повторно реагираа дека е укината железничката линија Скопје-Табановце. Loading… Од ЖРСМ Транспорт АД-Скопје денеска информираа дека причината поради укинувањето на линијата е недостаток на машиновозачи. – Се надеваме дека проблемот ќе се надмине со прием на машиновозачи, изјавија од ЖРСМ Транспорт АД-Скопје. ГраѓанитеПрочитај повеќе