Полигамија

Сподели со своите пријатели

Пакистанката Ситара Јасин води прилично возбудлив начин на живот, кој морала да го сподели со целиот свет отворајќи канал на платформата Јутуб каде што им покажува на луѓето како живее жена која морала да се омажи на 13 години. Loading… Додека повеќето жени се согласуваат на полигамни бракови во коиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Семјуел Бејтман, водач на мала полигамна група во близина на границата меѓу американските сојузни држави Аризона и Јута, кој беше уапсен во август, според новите документи на федералниот суд имал најмалку 20 сопруги, повеќето малолетни, објави АП. Loading… Новите документи на федералниот суд покажуваат и дека Семјуел Бејтман ги казнувалПрочитај повеќе