Нигер

Сподели со своите пријатели

Сојузната влада во Берлин одобрила нарачки за германско оружје од Нигер, Индија и Кипар, дознаваат медиумите. Loading… Неделникот „Шпигел“ се повикува на писмо од Министерството за економија во кое се информирани одредени пратеници за извозот на оружје. Два пропелер авиони „Кинг Ер 360 ЕР“ ќе бидат доставени во Нигер заПрочитај повеќе