морбидно

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи објавено е вознемирувачко видео на кое се гледа убиство на момче во Венецуела. На снимката првин се слуша глас на еден маж кој на момчето му зборува за куќата и априте, а потоа со нож во рацете тргнува кон него, му ги сече ушите и го убива.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Џорџ Перот бил човекот ос многу имиња, но едно му останало до крајот на животот, а тоа е Џорџ Одменикот. Иако неговиот живот бил интересен, сепак не е ниту на половина интересен како неговата смрт. Имено, човекот со многу имиња – Џорџ Ворден, Џорџ Манус, Големиот клун Џорџ, Џорџ со големиотПрочитај повеќе