МОРБИДНА снимка се појави на интернет: На момче му ги отсекле ушите па го убиле

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи објавено е вознемирувачко видео на кое се гледа убиство на момче во Венецуела.

На снимката првин се слуша глас на еден маж кој на момчето му зборува за куќата и априте, а потоа со нож во рацете тргнува кон него, му ги сече ушите и го убива.

Интернет зад интернетот: За 5.000 долари можете да нарачате убиство, детска порнографија….

Loading...

Снимката потоа ја објавија австралиските медиуми, откако им е испратена на тамошните новинари.

12-годишно момче застрела врсничка и убиството го објави на интернет (видео)

– Не можев да погледнам повеќе од првите неколку секунди на снимката, навистина е ужасно, изјавил новинарот Пол Коркоран.

Постојат сомневања дека за смртта на момчето е виновен локалниот нарко картел.

Обид за убиство во кујна: Колешката ја посипа со казан врела вода (видео)

Фотографиите и снимките поради експлицитноста и вознемирувачкиот карактер нема да бидат пренесени.

Leave a Reply