инцест

Сподели со своите пријатели

Семејството Витакер, познато како најинцестуозното семејство во САД, живее во селото соодветно именувано Odd (чудно), во сојузната држава Западна Вирџинија. Loading… – Целосно е надвор од контрола. Тие луѓе шетаат наоколу, нивните очи гледаат во спротивни насоки, лаат по нас, ‘ржат. Еден тип, само го гледаш во очи, или муПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Шпанија е во шок по веста дека едно 11-годшно девојче во петок родило живо и здраво бебе. Како веќе светот се навикна на тоа мајките да можат да имаат толку мала возраст, самата вест не беше толку сензационална колку податокот дека татко на бебето е братот на родилката. Никогаш решенатаПрочитај повеќе