Џејмс Клеверли

Сподели со своите пријатели

Броевите на мобилните телефони на британската премиерка Лиз Трас и на 25 владини министри се продаваат на интернет, објавија локалните медиуми. Loading… Броевите се достапни на сомнителна американска страница која наплаќа само 6,49 фунти (7,44 евра) за неделен пристап до базата на податоци на телефонски броеви земени во претходните сајберПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Новата британска премиерка Лиз Трас го именуваше својот кабинет во кој функцијата министер за надворешни работи му припадна на Џејмс Клеверли. Loading… Клеверли, чија мајка е од Сиера Леоне, претходно беше министер за образование. Суела Браверман, чии родители дошле во Британија од Кенија и Маурициус пред 60 години, ја наследуваПрочитај повеќе