Џанкарло Џорџети

Сподели со своите пријатели

ЕУ мора да одговори на огромните американски субвенции за домашното производство со заедничка поддршка на конкурентноста и заштита на стратешкото производство, изјави италијанскиот министер за економија Џанкарло Џорџети. Loading… САД планираат даночни олеснувања за домашното производство на компоненти за производство на енергија од обновливи извори со антиинфлацискиот закон (ИРА), тежокПрочитај повеќе