Драган Колебен

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски денеска на свечената седница на Советот на Општина Куманово ги додели Ноемвриските награди за оваа година. Loading… Четири физички и две правни лица беа одликувани со највисокото општинско признание кое се доделува на поединци и субјекти за постигнат особен успех во областа на нивнотоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Четири физички и шест правни лица од Куманово ќе го добијат највисокото општинско признание годинава „Ноемвриска награда“. Loading… Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување на награди и признија при Советот на Општина Куманово донесе одлука од вкупно 28 апликации кои биле доставени, информираше советничката Невена Величковска. ДобитницитеПрочитај повеќе