долар

Сподели со своите пријатели

На валутните пазари вредноста на доларот во однос на кошницата се лизна од највисоките нивоа во последните две години. Loading… Индексот на доларот, кој ја покажува вредноста на САД во однос на другите шест најважни светски валути, се движи околу 100,54 поени, додека вчера во ова време беше 101,1 поен.Прочитај повеќе