Дарко Митевски

Сподели со своите пријатели

Советот на Општина Куманово со мнозинство гласови денеска одлучи бесплатниот градски автобуски превоз да трае до крајот на 2023 година. Loading… Според советникот Дарко Митевски идејата беше да се овозможи што поголем број граѓани да го користат јавниот превоз и тоа да им стане навика. – Со комисијата за превозПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во текот на неделата инспекциските служби и ветеринари ќе ги заловуваат уличните и агресивни кучиња кои ќе бидат забележани во близина на училиштата во Куманово. Loading… Ова денеска на седница на Советот на Општина Куманово го истакна раководителот на Секторот за инспекциски надзор Бобан Бојковски.     Ваквата реакција следуваПрочитај повеќе