Боливија

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Боливија, Луис Арсе, денеска при претставувањето на новото воено раководство изјави дека во таа земја имало обид за државен удар. Loading… „Денес иницијаторите на протестите во земјата започнаа стратегија за повторување на државниот удар од 2019 година. Тоа е напад врз националниот интегритет на Боливија. Задачата на вооруженитеПрочитај повеќе