Берни Сандерс

Сподели со своите пријатели

Американскиот независен сенатор, левичар Берни Сандерс изјави дека Соединетите Американски Држави стануваат олигархија како Русија. Loading… Тој го изјави ова во интервју за Sky News, додека ја промовираше својата неодамна објавена книга „Во ред е да се лутиш на капитализмот“. „Лут сум затоа што во мојата земја, САД, имаме поголемаПрочитај повеќе