04.08.2015 11:06

Ги запали IPhonе 6 и Samsung Galaxy S5 – Кој ќе преживее? (видео)

Facebook Twitter Google+

Кога имаш пари можеш и да си направиш еден ваков ескперимент.

Но, ако немате пари погледнете го оваа видео во кое ќе видите кој од овие два телефони ќе преживее пожар, а подоцна ќе знаете кој да го купувате, а кој да го избегнете.

loading...


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments