Зошто целиот свет му се смее на Ѓорге Иванов? (видео)

Сподели со своите пријатели

Македонскиот претседател во Брисел на новинарските прашања и во обраќањето ниту говореше англиски, ниту разбираше што го прашуваат, па на момент изгледаше исплашено како „Хорхе во земјата на чудата“.

Loading...

Можеби затоа нa сред обраќање мафташе со рацете панично барајќи помош од Ивица Боцевски, а потоа ги изведе потезите од „moon walk“, за да кога го слушаше новинарското прашање делуваше исплашено поради англискиот.

Сега е јасно зошто нашиот претседател не го гледаме, ниту слушаме често, а и подобро да остане така.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.