24.10.2019 15:06

Три дена концерти за 500 години Куманово, а ова се изведувачите


По повод 500 години Куманово на Градскит плоштад во Куманово со богата културно уметничка програма ќе биде одбележан празникот 11ти Ноември.

Три дена на отворено од 8ми до 10ти ноември ќе се одржат повеќе музички концерти, а Фондацијата за култура и спорт денеска официјално ја објави и програмата.

loading...

ПЕТОК (08.11.2019)

– АТА;

– КАСТРО;

– КИ;

– Ивона Јовановиќ;

– Марио Арангеловски;

– Мартија Станојковиќ;

– Мартинијан Кириловски;

loading...

– 2 БОНА;

САБОТА (09.11.2019)

– Next Time;

– Џенан Лончаревиќ;

НЕДЕЛА (10.11.2019)

– Нино Величковски;

– Маргица Антевска;

– Сандра Милковска;

– Дувачки оркестар Бојан Ристиќ;

– Лепа Брена.

loading...

Концертите како што претходно изјави градоначалникот Максим Димитриевски ќе бидат платени од бизнис заедницата од градот.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments