Близнаците најмногу испраќаат голи фотографии, а еве како реагираат останатите знаци

Сподели со своите пријатели
Новите истражувања покажуваат дека хороскопскиот знак игра голема улога во тоа колку луѓето се сексуално настрани и што ги прави сексуално возбудени, пренесува The Sun. Додека некои сакаат да ја започнат врската со разговор, други сакаат да испратат гола фотографија, а сето тоа зависи од датумот на раѓање. Кои се најопасните хороскопски знаци според статистиката на ФБИ? Според ова истражување, астрологијата влијае на сексуалната личност и однесувањето на една личност, а може да влијае и на тоа колку лицето е подготвено да испрати голи фотографии. Во студијата, експертите разгледале неколку карактерни црти на сите знаци и откриле дека Близнаците се најподготвени знаци за испраќање на голи фотографии,  дури и неколку на ден. Скорпија е следен знак затоа што тие имаат сексуална страна што сакаат да ја покажат. Додека Девиците се знак што никогаш нема да испрати гола фотографија, тие се сметаат за еден од најневините знаци. Шест работи кои можете да ги дознаете за некого по првиот бакнеж Резултатите од студијата, исто така, покажаа дека Раковите сакаат да добијат разголени фотографии, но нивните слики ќе ги испраќаат само еднаш на неколку месеци и дека Водолиите и Лавовите ги испраќаат своите голи фотографии барем еднаш неделно, ако не и почесто. Биковите ја сакаат својата приватност и испраќаат голи фотографии еднаш годишно, Јарците ги испраќаат своите фотографии барем неколку пати неделно. Овенот честопати дејствува пред да размисли, но тие ги испраќаат своите голи фотографии само неколку пати месечно, додека Рибите немаат навика да ги испраќаат своите голи фотографии, освен во посебни случаи еднаш на секои шест месеци. Стресот ја убива желбата за интимност: Еве како да го надминете проблемот! Вагата сака да испрати вакви фотографии, но само доколку испаднат совршени, испраќаат до три фотографии на секои неколку месеци. Стрелците ќе ги испратат своите фотографии само на личноста што вистински ја сакаат и само еднаш месечно.