Зебрњак

Сподели со своите пријатели

Почна реконструкција на патот од село Младо Нагоричане до Зебрњак Старо Нагоричане, соопштија денеска од општина Старо Нагоричане. Loading… – Досега реконструирани се два километри од патот кој е во вкупна должина од 4, 2 километри. Ширината е 5, 20 метри. Се надеваме дека со реконструкцијата ќе се обезбеди побрзо,Прочитај повеќе