За наша Македонија

Сподели со своите пријатели

„Факт е дека се работи на квантитет, а не на квалитет. Факт е дека создаваме необразовани генерации и тоа мора да се искорени. Студентите се нашата иднина. Ќе им ги дадеме сите можности да студираат бесплатно, а не да плаќаат. Да имаат можност да студираат во странство на сите врвниПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски вечерва од 20 часот во хотелот Холидеј ин во Скопје ќе го промовира движењето ЗНАМ – За наша Македонија. Loading… ЗНАМ ќе биде нов субјект на македонската политичка сцена, а за таа цел вечерва ќе биде потпишана Иницијативата за формирање. Како што претходно најави Димитриевски, движењетоПрочитај повеќе